Més de 370.000€ per a fer Alfafar més accessible

El projecte aprovat recull fins a 15 zones d’actuació i més d’una vintena de carrers i avingudes del Barri antic d’Alfafar.

El pressupost total de l’obra aconsegueix els 377.925, 43 € d’inversió.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d’Urbanisme, ha aprovat un nou projecte per a la realització en els pròxims mesos d’obres de millora de l’accessibilitat del Barri antic del municipi, continuant així amb el seu ferm compromís de fer d’Alfafar un espai més amable i accessible per a la ciutadania.

El projecte presentat i aprovat durant el mes de desembre recull les actuacions de millora de l’accessibilitat que afectaran unes 23 carrers i avingudes del Barri antic d’Alfafar, unes obres de millora de les infraestructures d’ús general que aconsegueixen els 377.925, 43 € de pressupost.

Dividides en fins a 15 zones d’actuació diferents, les millores es realitzaran en les avingudes de Blasco Ibañez, Gómez Ferrrer, Albufera i Torrent, i als carrers Verge, Furs, Julio Colomer, Isaac Peral, Edgar Neville, del Palau, del Comte Ronrée, del Sol, empresari Rafael Ridaura, Sant Antoni, 9 d’Octubre, Tauleta, José María Morales, Alacant, Cid Campeador, Salvador Giner, Penell, Doctor Ferrán i Joanot Martorell.

El Ajuntament d’Alfafar té el clar objectiu d’apostar per un model de ciutat moderna en el qual les persones puguen desplaçar-se fàcilment pel municipi sense trobar-se amb barreres arquitectòniques.

D’aquesta manera, el consistori està centrant els seus esforços en matèria d’urbanisme a millorar l’accessibilitat del municipi i les obres de millora de l’accessibilitat del Barri antic aprovades se sumen a altres actuacions de reurbanització, rehabilitació i millora dels espais i les vies públiques del municipi que ha dut a terme l’Ajuntament d’Alfafar en els últims mesos com les obres de millora de l’accessibilitat de la Plaça Poeta Miguel Hernández del Barri Orba i les d’adequació en l’av. de l’Albufera, la plaça Vicente Blasco Ibáñez – Blanch i el carrer Sant Sebastià, en el seu compromís per continuar treballant per a oferir un espai urbà més amable que incremente la qualitat de vida de les i els veïns d’Alfafar.

Deixa el teu comentari