Més de 400 joves, xiquets i xiquetes han gaudit d’alternatives d’oci amb les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Alboraia

La Regidoria de Joventut ha organitzat multitud d’activitats extraescolars des del mes d’abril

Des del Espai Jove de l’Ajuntament d’Alboraia s’han dut a terme durant aquests mesos nombroses activitats extraescolars gratuïtes, per a oferir alternatives d’oci saludable per als i les joves del municipi.

Les activitats van ser de tota mena, des de multiesport (surf, stand up paddle, longboard, esports de platja, i més), skate, parkour… fins a robòtica, animació lectora o tallers de medi ambient, entre altres. Aquestes activitats van ser subvencionades per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, amb l’objectiu de compensar els efectes negatius del confinament i la pandèmia entre les persones més joves.

Més de 350 xiquets i joves, amb edats compreses dels 5 als 18 anys van participar en les activitats extraescolars organitzades per l’Ajuntament d’Alboraia, en col·laboració amb escoles esportives del municipi, la Biblioteca Pública Municipal i l’alqueria Planta i Cull.

A més, la subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, també va servir per a ampliar el ràtio de la “Escola Matinera” del municipi.

En total, més de 400 joves, xiquets i xiquetes han pogut gaudir d’alternatives d’oci amb les activitats gratuïtes i la escola matinera, ajudant a la conciliació de les famílies en períodes extraescolars i d’estiu.Zona de los archivos adjuntos

Deixa el teu comentari