Més de 420 nadadors participen en la I Travessia Platja Les Palmeres

IMG_0491La I Travessia Platja Les Palmeres que s’ha celebrat este diumenge, 3 d’abril,  i que ha estat organitzada pel Club Natació Sueca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca   ha estat tot un èxit de participació. L’organització apunta que la prova ha estat una manera d’inaugurar la pròxima temporada de travessies i triatlons.

Malgrat la baixa temperatura encara de les nostres aigües, sobre els 15º C, han estat moltes i molts les valentes i els valents que s’han atrevit amb el repte.

La xifra ha superat amb tot les expectatives de l’organització. Més de 420 nadadores i nadadors van prendre l’eixida en un diumenge assolellat i amb la mar tranquil·la.

170 participants es van inscriure en la prova de 1500 i 250 es van inscriure en el recorregut més llarg de 3000 metres.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el regidor d’Esports a l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví, van estar els encarregats de lliurar els trofeus i les medalles als guanyadors de la prova.

En la classificació general, en la categoria de 1500 metres, Rubén Gutierrez Fuertes, del Club Natació Aquis, va resultar el guanyador de la prova, mentre que en la classificació femenina, la primera en arribar a meta va ser Rafelix Naomi Martinez Sanchez, del Club Huracan Hammer.

Quan a la categoria de 3000 metres, el vencedor de la prova  va estar Víctor Benages Simó, del Club Huracán Valencia i en la categoria femenina, la més ràpida va ser Esther Rico Iniesta, de Boquerones Team.  Pel que fa a la classificació local masculina, el primer en arribar a meta va ser Tomàs del Moral Gil, del Club Natació Sueca i en la classificació local femenina el primer lloc va ser per a Andrea Fos Corberà, del Club Triatló Sueca.

El president del Club Natació Sueca, Pau Tomàs, ha reconegut que organitzar esta prova ha estat tot un repte per al col·lectiu. “Mai havíem fet res paregut, la travessia de juliol del Perelló a Palmeres és lineal, esta en canvi tenia un circuit triangular i dues distàncies diferents. Per això hem tingut en compte tots els detalls tècnics de la prova per a no tenir problemes una vegada estigueren a l’aigua tots els participants” ha afegit Tomàs, alhora que s’ha mostrat també satisfet per la bona acollida d’esta primera edició.

“L’equip humà del club trobem que hem estat a l’altura i hem aconseguit de nou organitzar un esdeveniment esportiu de gran qualitat gràcies, per descomptat, a la col·laboració d’altres clubs locals i de totes les persones i institucions que s’han implicat” ha conclòs el president del Club Natació Sueca.

Per la seua banda el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, ha volgut fer palés també el seu agraïment a totes les persones i col·lectius que s’han implicat perquè tot eixira bé.

Baldoví ha assenyalat que la prova ha resultat tot un èxit de participació i organització i ha remarcat també que la cita ha aconseguit reunir reconeguts noms del món de la natació i el triatló del nostre territori i també d’arreu de l’estat espanyol.

L’arribada dels nadadors a la meta va comptar amb una gran expectació. Familiars, amics, veïns i visitants es van acostar a les nostres platges per seguir la prova en directe i animar als participants.

Deixa el teu comentari