Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a SIF, URBS i Festa i Noces

Metrovalencia posarà en funcionament, des del dijous fins al diumenge, serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira València que, en aquestes dates, acull el Saló Internacional de la Franquícia (SIF); la Fira de Productes i Serveis per a Esdeveniments i Celebracions (Festa i Noces), i la Fira Immobiliària del Mediterrani (URBS).

Durant la celebració dels certàmens, el dijous i el divendres, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minutos, mentre que el dissabte i el diumenge serà d’entre 30 i 40 minuts, tots els dies entre les 6 hores i les 22 hores.

El dijous i divendres, el primer tramvia des de Serradora eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21.29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 h, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 h.

El dissabte, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 h i l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge, la primera circulació des de Doctor Lluch partirà a les 7.20 hores i l’última a les 21.30 hores, mentre que des de Fira la primera unitat ho farà a les 8.15 hores i l’última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia i en les xarxes socials @metrovalencia i en Facebook

Deixa el teu comentari