Miguel Ángel Belloso: “Estamos rotundamente a favor de los empresarios”

Unidad Editorial entrega els Premis a l’Èxit Empresarial en la Comunitat Valenciana

El grup Unidad Editorial ha fet entrega dels Premis a l’Èxit Empresarial en la Comunitat Valenciana. L’acte s’ha celebrat a l’hotel Las Arenas de València on s’ha reconegut a diversos empresaris i empreses del territori valencià per el seu paper i actuacions en el panorama econòmic de la Comunitat.

Els premiats han sigut: el Nou hospital IMED a la categoria d’Iniciativa Empresarial, Zeleros al Premi d’Innovació, Porcelanosa per la Internacionalització, Consum per la Creació de lloc de treball i Isabel Sanchís, qui ha rebut el Premi Bankia a la Millor Pyme. Els guardonats més destacats de l’esdeveniment han sigut Ricardo Ciscar, president de Dacsa, a qui ha sigut atorgat el premi a la

Millor Trajectòria i Carlos Bertomeu, president d’Air Nostrum, qui ha rebut el reconeixement de Millor Empresari.
Els premis a Millor Trajectòria i Millor Empresari han sigut escollits per un jurat expert en matèria, mentre que la resta han sigut decidits pels lectors d’Unidad Editorial.

A més dels guardonats han estat presents a l’acte el delegat del gobern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues i el conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler.

Els Premis a l’Èxit Empresarial són atorgats per Unidad Editorial cada dos anys en totes les Comunitats Autònomes.

Deixa el teu comentari