Es milloren les voreres del carrer O’Donnell d’Alzira

Alzira, 14 de maig de 2018 – Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s’estan millorant les voreres d’alguns carrers de la ciutat. Durant els últims dies s’han fet actuacions en un tram de vorera del carrer O´Donnell, unes millores que es van sol•licitar des de l’associació de veïns de les Basses i Sants Patrons.

Estes actuacions que es realitzen en diferents zones i barris de la ciutat, compta amb una inversió de més de 200.000 euros, amb l’objectiu principal d’eliminar barreres arquitectòniques i millorar l’accessibilitat als ciutadans.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, “estes xicotetes actuacions estan portant-se a terme en diferents punts de la ciutat. Obres molt necessàries perquè, amb estes mesures, eliminem barreres que dificulten el pas a molts ciutadans i hem de facilitar l’accessibilitat. Continuarem amb estes actuacions perquè pensem que la millor inversió que es pot fer, són en aquelles coses que beneficien els veïns i veïnes, que milloren la seua qualitat de vida”.

“La col•laboració de les AAVV és summament important, per tal d’arribar als problemes de la ciutat de primera mà i poder conéixer les seues necessitats o inquietuds. Actualment tenim moltes vies de comunicació en la nostra Regidoria, i hem d’aprofitar les ferramentes al nostre abast”, assegura, Fernando Pascual.

Deixa el teu comentari