Minut de silenci a Burjassot per l’última dona morta, víctima d’un assassinat masclista

Nombrosos membres de la Corporació Municipal, encapçalada per l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb treballadors i treballadores de l’àmbit municipal, s’han concentrat ahir (4-9-2020) a les portes del Consistori, per a guardar un minut de silenci en senyal de repulsa i senyal de dol, davant l’últim cas de violència de gènere que va suposar, la setmana passada, la mort d’una dona de 33 anys, a la ciutat de València.

Desapareguda dies abans, el cos de Yesica Daniela G va ser trobat en el maleter del seu cotxe, la matinada del diumenge, al carrer Pablo Meléndez, en el barri de Patraix. Pel que sembla, van ser uns amics de la víctima, d’origen uruguaià i nacionalitat espanyola, els qui van trobar el seu cos, amb signes de violència, cobert de terra i en estat de descomposició.

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional que, investiga el cas, ha contribuït a la detenció, a Suïssa, del nuvi de la víctima, principal sospitós del crim, en la seua intenció d’escapolir-se a Colòmbia, el seu país natal.

Deixa el teu comentari