Minut de silenci per l’assassinat de Wafaa Sebbah

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha presidit al costat de la subdelegada a Alacant, Araceli Poblador, el minut de silenci que s’ha guardat davant la seu de la Subdelegació del Govern a Alacant en repulsa de l’assassinat de Wafaa Sebbah, el cos del qual va ser trobat ahir en la localitat de Pobla Llarga.

Finalitzat l’acte, la delegada del Govern ha mostrat la seua “repulsa i condemna” davant aquest nou cas de violència masclista, al mateix temps que assenyalat que “les institucions faran tot el que siga a les seues mans per a frenar aquesta xacra”. Gloria Calero també ha denunciat “el discurs negacionista” amb el qual es vol “trencar el treball que s’està realitzant des del conjunt de la societat per a lluitar contra la violència de gènere”.

La delegada que ha apostat per la revisió dels protocols ha recordat que aquesta mateixa setmana en la Delegació de Govern s’ha reunit la primera taula tècnica d’anàlisi de les eines de lluita contra la violència masclista. L’objectiu d’aquest organisme serà, segons ha dit la delegada, “millorar tots els mecanismes per a lluitar contra la violència que mata a les dones pel fet de ser-ho i fer a més que les dones se senten segures a l’hora d’efectuar les denúncies”.


El minut de silenci també s’ha guardat en la seu de la Delegació del Govern i en la Subdelegació del Govern a Castelló.

Deixa el teu comentari