Mislata acull un concert especial de Nadal amb totes les mesures de seguretat

El grup Cinquena Essençia, especialista en música renaixentista, va ser l’encarregat de fer el recital

Carlos F. Bielsa: “Aquest Nadal el programa d’activitats s’ha hagut de veure reduït al màxim a causa de les circumstàncies sanitàries, però des de Mislata defensem que la cultura és segura si es realitza amb totes les mesures de prevenció necessàries”

Ahir diumenge, la plaça de la Constitució de Mislata, amb l’Ajuntament i les llums nadalenques com a teló de fons, acollia un concert especial de Nadal, complint amb la reducció de l’aforament i amb totes les mesures sanitàries i de seguretat establides a causa de la pandèmia. El quartet de veus Cinquena Essençia, grup vocal especialitzat en polifonia del Renaixement, va ser l’encarregat de fer el recital.

A l’esdeveniment van acudir l’alcalde, Carlos F. Bielsa, acompanyat de tot l’equip de govern municipal, que van voler gaudir del concert i mostrar així el seu suport als actes culturals celebrats de manera segura. “Aquest Nadal el programa d’activitats s’ha hagut de veure reduït al màxim a causa de les circumstàncies sanitàries, però des de Mislata defensem que la cultura és segura si es realitza amb totes les mesures de prevenció necessàries i és per això que hem volgut realitzar aquest concert especial a l’aire lliure”, afirma Bielsa.

El grup va interpretar durant una hora diferents peces de música renaixentista, per a acabar amb un repertori de nadales en diverses llengües, des del Renaixement fins a l’actualitat. Algunes de les cançons interpretades eren cants dramatitzats a partir de textos de la Nativitat amb un tarannà més contemporani.

Les interpretacions de Cinquena Essençia estan caracteritzades per l’abundància de detalls i de colors en les veus d’Èlia Casanova, Hugo Bolívar, Albert Riera i Pablo Acosta. El quartet, de reconegut prestigi, ha format part de la programació d’alguns dels festivals més importants d’Espanya i Europa i ha visitat Mislata com a part de la seua gira nadalenca

Deixa el teu comentari