Mislata acull una jornada sobre emprenedoria i economia social i sostenible

El seminari, organitzat per la Universitat de València, forma part d’un programa que aborda temes com l’emprenedoria juvenil i els nous formats d’empresa sostenibles

Carlos F. Bielsa: “Mislata continuarà obrint les portes a tota mena de projectes que involucren a l’àmbit universitari, que permeten un creixement sostenible, que generen millor ciutadania i un futur més amable”

Emmarcada en l’III Cicle de Jornades sobre Emprenedoria i Economia Social i Sostenible que organitza la Universitat de València a través de l’Aula Empresocial, hui ha tingut lloc el cicle de jornades d’Emprenedoria en Cooperativa en el Centre Sociocultural La Fàbrica de Mislata, on s’han realitzat diverses conferències i ponències dirigides tant a personal tècnic, professorat i alumnat.

La jornada ha sigut inaugurada per Carlos F. Bielsa, alcalde de Mislata i vicepresident de la Diputació de València, entitat que subvenciona el projecte. Bielsa ha donat la benvinguda a les persones presents i a les connectades a través de videoconferència, remarcant la importància de projectes com aquest que “obrin les institucions a la creativitat, a nous agents i a l’aportació de les generacions millor formades des de l’àmbit universitari”.

Durant la jornada s’han abordat aspectes conceptuals i de funcionament i gestió de les cooperatives, posant recalcament en els seus avantatges com a model social. El seminari s’ha completat donant-se a conéixer una experiència d’emprenedoria en cooperatives entre persones joves.

Per a Bielsa, “els nous models laborals, econòmics, i educatius ens han d’ajudar a propiciar canvis importants en la nostra societat, cap a una major qualitat de vida, una millor igualtat d’oportunitats i una reformulació de prioritats”

Per a finalitzar la jornada ha tingut lloc una activitat pràctica a manera de concurs a través de la plataforma digital de preguntes i respostes Kahhot, dirigida als i les estudiants. La regidora d’Educació, Ana M. Julián, ha sigut l’encarregada d’entregar els premis a les persones guanyadores, tancant-se així el programa de la jornada.

Deixa el teu comentari