Mislata aferma el seu compromís contra la violencia de gènere

Els actes programats terminaran amb la marxa del Dia Internacional de la Eliminació de la Violència de Gènere, el 25 de novembre

La Casa de la Dona de Mislata ha posat en marxa la XVI edició de les Jornades Contra la Violència de Gènere. Uns actes que tindran lloc durant tot el mes i que acabaran el 25 de novembre, Dia Internacional de laa Eliminació de la Violència contra la Dona amb una gran marxa a València convocada pel Moviment Feminista de la ciutat. 

Les jornades, inaugurade per l’alcalde Carlos Fernández Bielsa i la regidora de Poklítiques d’igualtat, Carmen lapeña Bueno, volen posar de manifest el compromís del municipi amb la igualtat de gènere i la repulsa de qualsevol tipus de violencia.

Entre les activitats programades trobem xarrades, projeccions de cinema i eixides culturals. Per altra banda, s’han iniciat diverses campanyes de sensibilització amb el lema “No a la violencia contra las mujeres. Si la ayudas, puede”, impresos a les tovalloneres i boses de bars, restaurants i forns. I també pancartes amb el lema “Con la violencia no se juega”, colocats als pabellons esportius municipals. 

Deixa el teu comentari