Mislata contracta a nou treballadors a través del programa EMCORP

Es tracta d’un programa destinat a la contratació de persones desocupades

L’Ajuntament de Mislata ha reforçat la seua plantilla amb 9 treballadors nous a través del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana, basat en subvencions d’iniciativa social destinades a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat, per a la realització de diferents tipus d’activitats.

Totes les contractacions són subvencionades pel servei LABORA, que a més ha sigut l’organisme encarregat de fer la selecció de les persones candidates, que havien d’estar ja inscrites en el servei com a demandants d’ocupació, d’acord amb els barems de la convocatòria pública.

El propi alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat d’alguns tinents d’alcalde, ha donat la benvinguda a les noves incorporacions. A més, ha assegurat que aquestes noves ocupacions serviran per a millorar el funcionament de l’administració i reforçar els serveis que s’ofereixen a la ciutadania, però el més important és que constitueixen una nova oportunitat per a persones que estan en situació de desocupació.

L’alcalde ha demanat als beneficiaris que aprofiten aquest temps per a continuar desenvolupant-se professionalment, ja que és un esforç molt important per a la ciutat de Mislata el fet de generar ocupació per a ajudar a la gent que ho necessita. Des del govern municipal sempre s’ha apostat per les polítiques socials i aquest és un exemple més que s’ha de sumar a la recent posada en marxa del Pla Social d’Ocupació Municipal i a la pròxima convocatòria del programa ECOVID.

Entre els perfils seleccionats directament per LABORA es troben auxiliars administratius, un encarregat d’obres i tècnics especialitzats en diferents àrees, com Dret, Econòmiques, Periodisme, Gestió i Administració Pública i Informàtica. Totes aquestes persones desenvoluparan la seua labor durant els pròxims sis mesos.

Deixa el teu comentari