Mislata inicia la setmana de la ruta més dolça

Forns i pastisseries ofereixen fins al dissabte 7 de març un pastís creat per a l’ocasió al preu de 1,50€ i competeixen per emportar-se el premi al millor dolç de la ciutat

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Mislata, amb l’objectiu de fer costat als comerços de la ciutat i, en aquesta ocasió en concret, als del sector de l’hostaleria, ha posat en marxa una nova edició de la ‘Ruta Dolça’. Després de l’èxit dels dos anys anteriors, es repeteix la fórmula en aquesta tercera edició, en la qual huit forns i pastisseries participen oferint xicotets pastissos per 1,50€ i competeixen per emportar-se el premi al millor dolç.

A partir de hui i fins al dissabte 7 de març, els veïns i veïnes de Mislata, i qualsevol persona que passe per la ciutat, podran degustar qualsevol de les huit tapes dolces que participen en aquesta campanya de dinamització comercial i, a més, votar per la que més els agrade. En aquest primer dia de ruta ja s’ha confirmat de nou la gran acceptació entre la ciutadania. Durant tot el matí, molts són els clients que ja s’han passat per algun dels establiments participants per a provar la seua tapa dolça.

A l’èxit de la iniciativa ha contribuït també l’equip d’animació que recorre els carrers de la ciutat informant els veïns de l’activitat i repartint els fullets on apareixen els forns participants, les seues creacions i la targeta per a participar en la ‘Ruta Dolça’. A aquest equip d’animació s’ha sumat aquest matí el regidor de Comerç, Toni Arenas, i la segona tinenta d’alcalde i regidor de Cultura, Pepi Luján, que han visitat els diferents forns i pastisseries. Arenas s’ha mostrat satisfet amb l’inici d’aquesta nova edició i confia que la participació siga tot un èxit.

El format és el mateix que en qualsevol ruta de la tapa; els i les participants disposen d’una targeta que poden segellar cada vegada que proven un dels pastissos, i quan tenen tres ja poden votar pel seu preferit. Com a novetat enguany, a part del premi popular que sorgirà d’aquestes votacions, en aquesta edició hi haurà un premi d’un jurat format per professionals del sector.

Com a incentiu per a participar i votar, a més del reconeixement públic que rebran els millors reposteros, els i les participants en la ‘Ruta Dolça’ que emplenen i entreguen el seu cupó, entraran en el sorteig de multitud de regals.

Comenta la notícia