Mislata lliurament els seus premis de Mobilitat

L’alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa, va entregar els premis dels concursos de mobilitat sostenible en el Centre Jove del Mercat i va animar a fer de Mislata una ciutat més ecològica i conscienciada amb el medi ambient
Carlos F. Bielsa als xiquets i xiquetes de Mislata: “Mai deixeu de recordar-nos que és millor caminar o anar amb bicicleta que agafar el cotxe, que voleu ciutats més verdes i humanes i que no existeix un planeta B i hem de cuidar-lo molt de debò”

El mes de setembre passat, per a commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat, MIBISI – servei de bicicletes públiques – i l’Ajuntament de Mislata van convocar un concurs de fotografia i dibuix amb el lema “Per una mobilitat lliure d’emissions”.
Davant una audiència reduïda, a causa de les restriccions sanitàries, l’alcalde Carlos Fernández Bielsa, al costat de la regidora d’Obres Públiques i Mobilitat, Mercedes Caballero, i el regidor de Joventut, Martín Pérez Leal, van fer lliurament de 4 patinets i 5 kits de mobilitat, compostos per un casc de bici i altres articles essencials per als ciclistes urbans, a les i els guanyadors de tots dos concursos, d’entre 3 i 18 anys.
Bielsa va aprofitar l’ocasió per a agrair l’enorme participació i per a posar en valor “la lliçó que doneu diàriament a les persones adultes. Heu entés perfectament com ha de ser una ciutat del futur. Amb més espai per a les persones, amb més zones verdes i voreres més àmplies, més bicicletes i menys cotxes. Gràcies per fer-nos obrir els ulls i dir-nos a les persones majors que voleu que us deixem un planeta més verd”.
Mislata es troba immersa en un procés de modernització cap a una ciutat més sostenible i intel·ligent. En els últims mesos, l’Ajuntament ha apostat per l’electrificació del seu parc mòbil, la instal·lació de electrolineres, l’ampliació de voreres, així com el desenvolupament d’una nova ordenança per a regular la mobilitat en tot el municipi i fer-lo més humà. Totes aquestes mesures, i futurs projectes, busquen fer de Mislata una autèntica Smart City.

Deixa el teu comentari