Mislata prepara un Nadal segur

L’Ajuntament de Mislata, amb l’objectiu de reduir aforaments i previndre contagis, ha dissenyat un nadal en les quals destaquen l’arribada de l’enllumenat nadalenc a més barris, el concurs de decoració nadalenca de balcons o les tres comitives dels Reis Mags d’Orient que es desplaçaran per tot el municipi per a ser contemplades des de casa

El nadal són unes dates molt especials a Mislata. La gran quantitat d’associacions i la proximitat entre la població fan que habitualment el municipi es convertisca en un lloc ple de vida, amb multitud d’esdeveniments i plans propis d’aquests dies. Encara que enguany, i a causa de les circumstàncies sanitàries, seran unes festivitats diferents.

Amb l’objectiu de no perdre aqueix esperit nadalenc de comunitat, alhora que es prevenen contagis, l’Ajuntament de Mislata ha dissenyat unes festes de concorde a les circumstàncies sanitàries. Per a l’alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa, “la salut i evitar contagis és el nostre primer objectiu, però també som conscients que el nadal són unes dates molt importants i és la nostra obligació fer tot el possible perquè tota la ciutadania puga gaudir-les amb totes les garanties sanitàries”.

Encara que encara queda més d’un mes, la Cavalcada de Reyes del dia 5 de gener, on es van congregar més de 10.000 persones en l’última edició, és possiblement l’esdeveniment més esperat per la infància. El consistori ha decidit que les seues Majestats d’Orient es dividisquen en tres comitives perquè així els xiquets i les xiquetes puguen veure i saludar als Reis Mags des de la seguretat dels seus balcons i finestres i així evitar aglomeracions. A més, els i les xicotetes tindran l’ocasió d’entregar les seues cartes amb els seus desitjos als Reis en la Bústia Real que s’instal·larà a partir de l’11 de desembre. Precisament, també aqueix mateix dia, s’inaugurarà la Fira d’Atraccions que se situarà finalment any en la Plaça Major.

Però abans de tan esperada data, la llum i la decoració nadalenca seran les encarregades d’omplir d’esperit nadalenc la vida de Mislata. I enguany no dependrà només del consistori. Tots els veïns i veïnes de Mislata podran contribuir a engalanar la ciutat mitjançant el concurs “Balcons de Nadal”. Qui vulga participar, podrà decorar amb motius nadalencs el seu balcó o finestra, fer una foto i pujar-la a xarxes amb l’etiqueta #BalconsNadalMislata. Les 10 fotos més votades en Facebook, Twitter i Instagram rebran xecs de 50€ per a gastar en el Mercat Tradicional de Mislata.

Per part seua, l’Ajuntament de Mislata ha fet un esforç per a fer arribar la llum a més llocs del municipi i enguany instal·larà dos arbres lluminosos més, un en el barri de l’Avinguda de la Pau i un altre en el barri de la Creu, que se sumen als quatre ja existents. Una il·luminació que s’encendrà en tota la localitat demà dia 3 de desembre i que busca omplir de llum un difícil any per a tots els veïns i veïnes de Mislata.

Deixa el teu comentari