Mislata rep la visita del vicepresident de la Generalitat Rubén Martínez Dalmau

L’alcalde, Carlos F. Bielsa, la vicealcaldessa, Mª Luisa Martínez Mora, i diversos regidors de l’equip de govern han rebut hui a l’Ajuntament al vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau.
La visita institucional de Martínez Dalmau a Mislata s’ha celebrat en el saló de plens, amb aforament limitat i les preceptives mesurades de seguretat sanitària per a dur a terme la tradicional signatura del llibre d’honor de la ciutat. A l’acte han assistit regidors i regidores representants del govern municipal, asseguts en butaques amb la distància de seguretat pertinent.
Posteriorment, en el despatx d’alcaldia, Martínez Dalmau ha pogut conéixer algunes de les necessitats de Mislata en l’àmbit d’habitatge, assistència social i ajudes a les persones més necessitades, programes en els quals Mislata ha sigut referent durant els últims anys, i que ara “necessitem potenciar, amb la col·laboració institucional per a encarar reptes i projectes de futur que s’han de convertir en una realitat”, ha explicat Bielsa després de la visita.
Per part seua, Martínez Dalmau ha posat de manifest que “l’Ajuntament de Mislata és un aliat de les polítiques socials del Consell, i hem estat treballant amb l’alcalde en idees i projectes per a millorar la vida de les persones, sobretot en projectes d’habitatge i d’hàbitat, i en pressupostos que ens permeten continuar sent un aliat en polítiques socials”. D’altra banda, ha assenyalat que “precisament hui el Consell ha aprovat el segon ingrés especial d’ajudes de lloguer per a persones que han sigut perjudicades per la covid, i continuarem recolzant a les persones vulnerables per a garantir que ningú es quede sense habitatge durant aquesta crisi”.

Deixa el teu comentari