Mislata reparteix màscares per a protegir als seus comerciants

L’Ajuntament de Mislata ha començat el repartiment de més de 5.000 màscares entre els comerços de la ciutat per a ajudar els establiments locals a treballar amb totes les garanties de seguretat

Els comerços de Mislata han començat a obrir les seues portes en la Fase 1 de l’Estat d’Alarma amb major seguretat i garanties sanitàries. Des de l’Ajuntament de Mislata s’ha començat el repartiment de més de 5.000 màscares amb l’objectiu que els i les comerciants locals poden atendre els clients complint les mesures i directrius sanitàries.

Durant tres dies, els operaris de l’empresa pública Nemasa, recorreran el més d’un miler de negocis que componen el teixit comercial de la ciutat de L’Horta Sud. L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, comentava que aquest repartiment és una mesura més per a augmentar la prevenció i afegia que “l’Ajuntament de Mislata és un ajuntament que escolta.

Els comerços tenien molts dubtes i certes pors a l’hora de reobrir les seues persianes després de quasi dos mesos d’inactivitat. Facilitar-los aquestes màscares busca donar-los eines perquè tornen a obrir els seus negocis amb major seguretat i tranquil·litat”.

Aquesta mesura es troba emmarcada en el Pla Global Estratègic de

Mislata enfront de la COVID-19, dotat amb 2,8 milions d’euros, amb l’objectiu d’ajudar a les persones més vulnerables i afavorir la reactivació de l’activitat econòmica local. Entre les mesures de promoció econòmica, impulse comercial i ocupació destaquen entre altres les ajudes directes per al pagament del lloguer o subministraments essencials, el Pla Social d’Ocupació i Formació per a afavorir les ocupabilitat de les persones més vulnerables o l’exempció del pagament durant 2020 de la taxa a les terrasses.

Aquest és el segon repartiment generalitzat que duu a terme el consistori de Mislata. A principis d’aquest mes de maig, tots els veïns i veïnes de Mislata van rebre una màscara higiènica llavable. En total es van repartir més de 50.000 màscares entre la ciutadania.

Comenta la notícia