Mislata reuneix a més de 500 joves en la seua primera Gaming Experience

L’esdeveniment va comptar amb diferents tornejos en xarxa i amb una zona retro de videojocs

La regidoria de Joventut de Mislata ha dut a terme la seua primera trobada d’oci tecnològic en el qual més de 500 joves han anat participant en cadascuna de les activitats que es van organitzar durant tot el cap de setmana en el Centre Sociocultural La Fàbrica.

L’esdeveniment, sota el nom de Gaming Experience, va comptar amb diferents zones de jocs distribuïdes en les diferents sales de la Fàbrica. Així, en cadascuna d’elles, els i les joves podien gaudir d’una activitat diferent.

La macroactividad va comptar amb una zona de jocs de realitat virtual, una zona de joc lliure en la qual els i les joves podien jugar a videojocs cooperatius, zones de ball, de música i de conducció, així com un espai retro en el qual es van instal·lar des d’un Scalextric gegant fins a models de les primeres videoconsoles que van eixir al mercat, com la Atari, NEO-GEO o les primeres SuperNintendo. “Volíem donar a conèixer a la joventut de Mislata que les actuals videoconsoles tenen un origen i que porten més de 20 anys entre nosaltres” comenta el regidor de Joventut, Ximo Moreno.

Durant el cap de setmana, a més, va haver-hi una sèrie de tornejos de diferents jocs com el Fortnite o el Clash Royal, videojocs de moda entre la joventut. La finalitat de realitzar aquests tornejos era desubicar als i les joves de les seues cases i ajuntar-los en un espai en el qual pogueren socialitzar entre ells.

En aquest sentit, per a l’Alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, aquesta és una dels grans avantatges d’aquest tipus d’esdeveniments. “No podem anar en contra de la tecnologia, però sí podem fer un ús d’ella. Amb aquest tipus d’esdeveniments aconseguim ajuntar a molts joves, de diferents zones, que normalment juguen a través de la seua pantalla de mòbil, Tablet o ordinador, i en aquesta Gaming Experience els ajuntem a tots en un mateix lloc, on es poden conèixer, traslladar opinions i interactuar entre ells”.

A causa del gran èxit d’acolliment i de participació, des de la regidoria de Joventut ja apunten a una segona edició d’aquesta Gaming Experience per a l’any que ve.

Deixa el teu comentari