El Mislata UF i el Vila-real CF s’uneixen per a millorar la formació esportiva dels nostres futbolistes

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha assistit a la signatura d’aquest conveni que ajudarà a molts xiquets a tenir “un millor futur i més oportunitats”

Aquest matí ha tingut lloc en el Centre Sociocultural La Fàbrica la signatura del conveni entre el Mislata UF i el Vila-real CF, mitjançant el qual, les dues escoles esportives van a treballar en la mateixa línia a nivell metodològic amb l’objectiu de millorar al màxim la formació esportiva dels futbolistes mislateros.

En la signatura han estat presents per part de la nostra ciutat, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor d’Esports, Toni Arenas, el president del Mislata UF, José Asensio, i el director esportiu del club, Ángel Sáiz; i per part del club castellonenc, el seu vicepresident, José Manuel Senzillesa, el director de les escoles Convingudes del Vila-real CF, Quique Parra, i el coordinador de la Secretaria Tècnica del club, Andrés Pardo.

Amb aquest conveni, els diferents entrenadors d’ambdues escoles intercanviaran experiències de formació per a enriquir-se mútuament. Tots dos clubs començaran a treballar braç a braç per a millorar individualment als seus propis jugadors, i en el cas del Mislata UF promocionarà a aquells la progressió dels quals siga òptima entrenant amb els equips de màxim nivell del Vila-real Cf.

En este sentit, Bielsa ha qualificat aquest conveni de “molt important per a l’esport de base del nostre club de futbol. Som una ciutat humil i amb clubs esportius humils, però tenim xiquets i xiquetes que poden ser grans estels, i aquest conveni els ajudarà a tenir un millor futur i més oportunitats”.

Esta unió també servirà al club mislatero per a potenciar la seua estructura esportiva amb el suport dels villarrealenses i així desenvolupar, més si cap, la formació en valors dels seus jugadors. L’escola podrà també beneficiar-se d’entrades gratuïtes per a assistir a les trobades del primer equip del Vila-real CF, visites a diferents esdeveniments esportius i la participació en tornejos.

Deixa el teu comentari