Mompó inaugura els cursos de formació per a càrrecs del partit en el «compte arrere perquè el PP torne a liderar la província»

Hi haurà sis disciplines coordinades per referents en cada àrea com Esteban González Pons, Belén Hoyo, Toni Cantó, Fernando de Rosa, Elena Bastidas i Paco Teruel


L’objectiu de la instrucció multidisciplinària és «deixar una empremta pròpia amb un excel·lent treball des de les institucions en favor dels ciutadans»


Anima a tots els càrrecs del partit a aprofitar una formació «on prevaldrà la qualitat i l’experiència»

El president provincial del PP de València, Vicente Mompó, ha inaugurat els cursos de formació per a càrrecs públics i del partit com ara alcaldes, portaveus, regidors, diputats i presidents locals que contribuiran a començar el «compte arrere perquè el PP torne a liderar la província».

Vicente Mompó ha indicat que «el nostre repte és arribar en les millors condicions i el millor preparats possible per a quan s’òbriga el cicle electoral d’ací a uns mesos». Amb aquests cursos formatius es vol abastar 360é d’instrucció per a l’acció política que es desenvoluparà al llarg del present curs.

El pla està compost per sis àrees de treball que tindran al capdavant diferents coordinadors. Seran ells els que vagen anunciant pròximament el calendari de sessions de cadascuna de les disciplines triades.

El president provincial ha explicat que «en primer lloc busquem les disciplines en les quals volíem millorar la competència i preparació dels nostres càrrecs» i una vegada que el sotssecretari de Formació, Marcial Díaz, va completar aqueixa labor «ens centrem en triar a les persones que ens ajudarien a dissenyar les ponències».

Comptar amb els millors
Per a aqueixa tasca, Mompó ha explicat que «comptem amb els millors, amb persones que són referents en cadascuna de les disciplines que dirigiran».

Les sis àrees formatives que completen el pla són: Comunicació que estarà liderada per Toni Cantó; Estratègia electoral amb Elena Bastidas al capdavant; Marc jurídic-administratiu en l’acció política que coordinarà Fernando de Rosa; Polítiques europees que dirigirà Esteban González Pons; Iniciatives en l’acció política local i provincial que serà coordinada per Belén Hoyo i finalment la corresponent al Marc economicofinancer en l’àmbit local que dirigirà Paco Teruel.

A tots ells, el president provincial els ha agraït la seua «plena disponibilitat per a participar en aquest cicle formatiu» i s’ha mostrat convençut que la seua presència és molt valorada per tots els càrrecs del partit que podran gaudir d’un ensenyament «on prevaldrà la qualitat i l’experiència».

Vicente Mompó ha indicat que l’objectiu de la instrucció multidisciplinària per als càrrecs del partit és «deixar una empremta pròpia amb un excel·lent treball des de les institucions en favor dels ciutadans».

Servei públic eficaç
I és que considera que «per a poder oferir un servei públic eficaç a l’altura de la responsabilitat que estic segur que ens encomanaran els votants hem d’estar preparats i actualitzats».

El president provincial –que ha volgut agrair el treball de Marcial Díaz al capdavant de Formació tant per aquest ambiciós pla instructiu com per altres cursos que ja han anat desenvolupant-se– ha destacat el recorregut definit que persegueixen amb aquest pla intensiu i que «sens dubte serà una garantia d’èxit per als reptes que se’ns presenten i també per a satisfer les necessitats dels valencians».

Finalment, Mompó ha demanat a tots els assistents als cursos «que aprofiten aquesta magnífica ocasió i ha assegurat que la direcció de cada àrea marcarà els diferents ponents en les sessions que tindran lloc al llarg del present curs polític».

Deixa el teu comentari