Mónica Oltra dona el màxim suport a la campanya de la Generalitat Valenciana ‘Trenca l’Estereotip’.

El Consell condemna l’odi, rebuig, el prejudici o la discriminació cap a les persones gais, bisexuals, trans o amb variacions intersexuals.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, el ple del Consell ha aprovat una declaració institucional en la qual manifesta el seu compromís amb l’erradicació de qualsevol discriminació, odi o violència cap a aquest col·lectiu.
Oltra ha recordat que en el món continua havent-hi 70 països en els quals es pena l’orientació sexual de les persones, fins i tot en 13 d’ells pot suposar la pena de mort.

Per això, el Consell vol enguany, amb la campanya que realitza de manera periòdica en aquestes dates, sota el lema ‘Trenca l’Estereotip’, rendir un homenatge a aqueixes persones; recordar les seues històries i els seus assoliments i donar-los veu.

Amb la campanya es pretén mostrar a la ciutadania que la identitat i la sexualitat de cada persona no té per què encasellar-la en un determinat estereotip, convidant a tothom a trencar amb els seus prejudicis.

Deixa el teu comentari