Mor José Bellver Vicent, un dels primers regidors democràtics d’Alboraia

José Bellver Vicent, un dels primers regidors democràtics de l’Ajuntament d’Alboraia, ha mort. Va participar en la vida política del municipi de manera molt activa durant 5 legislatures, entrant en 1979 de manera independent dins de la llista del PSOE. Des de llavors, va ser tinent d’alcalde i va desenvolupar la seua labor en el departament d’Urbanisme estant el PSOE en l’equip de govern i durant un breu període com a regidor d’Agricultura fins que va posar fi a la seua trajectòria política l’any 2007.
En l’àmbit personal, Bellver va continuar la labor de la seua família, republicana i agricultora, tractant el negoci familiar des d’una forma emprenedora. En aquells anys, la plantació de bonsais no era una pràctica habitual en aquest país, però la seua visió li va portar a importar-los des d’Àsia i a cultivar-los en l’horta d’Alboraia. L’experiència i saviesa que va aconseguir amb les seues cures va provocar que fora instructor del qual fora president del Govern, Felipe González, qui també tenia interés a sembrar aquest tipus de planta.

Aquells que ho coneixien destaquen d’ell la seua capacitat negociadora i conciliadora. Tant és així que, descriuen, “era impossible renyir amb ell. Era un home tranquil, honrat i amb molt bona lluna”.

Alboraia li està agraïda pel seu servei al municipi i l’acomiada com un veí molt volgut.

Deixa el teu comentari