El MUMA acull fins al 6 de maig l’exposició ‘El Patrimoni Cultural Valencià’.

Una exposició que té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic, històric… del qual gaudeix la societat valenciana.

El Museu Municipal d’Alzira acull fins al 6 de maig l’exposició ‘El Patrimoni Cultural Valencià’.

Una iniciativa que naix del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i que té com a objectiu acostar als ciutadans una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic i històric, del qual gaudeix la societat valenciana.

A través dels 36 plafons que componen la mostra, s’aborda des del paleolític fins a les festes catalogades d’interés. En la seua elaboració han participat una trentena d’especialistes de diferents disciplines de la Universitat de València.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, destacava el paper fonamental de les persones, com a part del patrimoni cultural valencià.

Una exposició itinerant que recorrerà el territori valencià amb la finalitat de contribuir al fet que la societat conega i valore el seu patrimoni cultural i artístic.

Deixa el teu comentari