Museros celebrarà “bous al carrer” aquest mes d’octubre

Els festejos tindran lloc els dissabtes 16 i 23 i seran a càrrec de la Penya Taurina Museros

Després de mesos d’aturada, el municipi de Museros tornarà a celebrar festejos taurins aquest dissabte, 16 d’octubre.

Després de donar llum verda a aquesta mena de festejos la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament i la Penya Taurina Museros van mantindre la setmana passada una reunió per a acordar el seu desenvolupament, els protocols de seguretat i les normes a seguir.

Aquesta penya és la que celebra “bous al carrer” durant el mes d’octubre, i va mostrar el seu interés a realitzar-los durant dos dissabtes seguits. D’aquesta manera, a més d’aquest dissabte, els aficionats taurins també podran gaudir de “bous al carrer” el dia 23.

La decisió va arribar després de considerar que la incidència de coronavirus en la localitat és baixa, que en els municipis pròxims també s’està reprenent l’activitat taurina i que la Conselleria de Sanitat permet aquest tipus de festejos des del 28 de setembre.

Segons Cristina Civera, alcaldessa de Museros i regidora de Festes: “La recuperació dels nostres costums és el símptoma més important de la volta a la normalitat. Els “bous al carrer” formen part de la nostra identitat com a poble i ja teníem ganes de gaudir d’ells després de tot l’esforç col·lectiu que hem realitzat durant els últims mesos. Amb responsabilitat i seguretat, segur que tot ix bé”.

Comenta la notícia