El MuVIM se sumisca a la celebració de la Gran Nit de Juliol

l museu romandrà obert el dissabte 21 de juliol fins a les 2 de la matinada, amb tot tipus de visites guiades gratuïtes.

El MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat), que depèn de l’Àrea de Cultura de la Diputació, vol celebrar amb els valencians i les valencianes la Gran Nit de Juliol, una de les nits més especials de la Gran Fira de València 2018. El museu se suma així a l’àmplia oferta cultural d’activitats, concerts o visites guiades, que es duran a terme en diversos punts de la ciutat, promocionant i defensant la Cultura com un element fonamental en l’oci de la societat valenciana.

Així, aquest dissabte 21 de juliol, el MuVIM no tancarà les seues portes a les 20 hores, com és habitual, sinó que mantindrà les diferents exposicions que es poden visitar en el museu obertes fins a les 2 de la matinada. Durant aquestes sis hores extra, a més de poder visitar les exposicions, es podrà realitzar visites guiades, tant a les mostres temporals, com a la permanent, per al que és necessària la reserva prèvia. A més, a les 20 i les 23 hores, tindrà lloc una visita teatralizada per a tota la família i per tots els espais del museu, sota el títol “Els espantanens al MuVIM”. També s’haurà de reservar cita. Les reserves es poden realitzar cridant al telèfon 963 883 730.

Per a la resta de visites guiades, per a les quals no fa mancada reserva prèvia, és necessari accedir al museu una mica abans, indicar l’interès a participar de l’activitat i tenir en compte que els grups no poden superar les 25 persones. Així, els visitants que així ho desitgen podran gaudir de la visita guiada a la mostra “Aigua, fang i silencis. La riuà 60 anys desprès”, a càrrec de la historiadora de l’art Bernia Mitjans (a les 21 hores i les 23. Per a majors de 10 anys). També a “Com vaig fer la maqueta del Pare Tosca”, realitzada per l’historiador i director del projecte, Vicente Gómez Herráiz (a les 22 hores). Per la seua banda, l’historiador Fernando López Udhen parlarà de la València més oculta i sensual en la visita guiada “Erotisme i repressió en la ciutat de València” (a les 21 hores i 23. Per a majors de 18 anys). El director del MuVIM, Rafael Company, serà l’encarregat de conduir la visita “Una ciutat de desigualtat: la València del Pare Tosca” (a les 24 hores. Per a majors de 18 anys). I, finalment, es podrà gaudir de la visita guiada a l’exposició “Bellesa i joventut. Esclavitud Contemporània”, impartida per Bernia Mitjans (a la 1 de matinada, per a menors de 16 anys).

Per la seua banda, els horaris de les visites guiades a l’exposició del MuVIM seran a les 21:10, 21:50, 22:30, 23:10, 23:50 i 00:30 hores. La visita durarà 70 minuts i requereix de cita prèvia.
Teniu alguna traducció millor?

Traductor valencià1 ↔ {castellà, anglés, portugués, francés} basat en la tecnologia d’Apertium, dissenyats pel Grup Transducens del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d’Alacant, i desenvolupats sota les llicències lliures GPL i AGPL, respectivament.

 

 

Deixa el teu comentari