Naix una gasela Mhorr al Bioparc

Aquesta gasela, la més gran i un dels antílops més bells, va desaparéixer del seu hàbitat per l’acció humana.
Bioparc València ha rebut aquesta tardor una nova vida i esperança per a la biodiversitat del planeta amb el naixement d’una cria d’una expècie extinta en la naturalesa: una gasela Mhorr.

La cria és filla de Sissy que va arribar en 2014 procedent de Zoo de Rotterdam a Holanda i del mascle reproductor que va ser traslladat en 2015 al Zoo Aquarium de Madrid. El part va transcórrer de forma totalment natural i la cria mama de la seua mare al costat de la resta de ramat que habita en la Sabana de Bioparc.

El grup reproductor, compost per un mascle i tres femelles adultes, està inclòs en el programa de conservació internacional de l’espècie. Cada any es produeixen diversos naixements que, en anar arribant a l’edat adulta, són traslladats a altres institucions zoològiques amb l’objectiu de prosseguir amb l’important projecte de recuperació d’aquesta emblemàtica espècie. De fet, Bioparc

València s’ha convertit en una referència en la preservació de la gasela Mhorr amb 10 naixements en tan sols 4 anys.
Aquesta gasela, d’esveltes potes i llarg coll, es caracteritza pel seu blanc pelatge cobert d’un color castany vermellós en el seu dors i les seues singulars banyes en forma de ‘s’. És la de pes major en la naturalesa i pot arribar a aconseguit els 70 kg.

Deixa el teu comentari