Nerea López, oficialment la millor arquera del 2015

nerea arquera 2Almussafes, a 21 de setembre del 2015. El Club de Tir amb Arc d’Almussafes va viure, durant la jornada dominical d’ahir dia 20, un dels seus dies de major satisfacció esportiva. A més dels trofeus aconseguits pels seus arquers en la Copa Federació i en la lliga, l’esportista d’elit i entrenadora de l’entitat esportiva, Nerea López, va ser reconeguda amb el títol de millor arquera de l’any 2015 per part de la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat Valenciana.

 Ahir diumenge dia 20, la ciutat d’Alcoi va ser la seu de celebració de la III Copa Federació de Tir amb Arc. Un total de cinc arquers del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, Arantxa Cumplido, María Miralles, María Gómez, Ferrán Rodrigo i Raúl Miralles van demostrar el seu potencial en l’esmentada competició, convocada per eliminatòries. De fet, l’esportista local Ferrán Rodrigo va disputar la final contra el seu company de selecció, Herctor Fiel, representant del Club Carraixet, quedant finalment subcampió de la Copa.

Finalitzat l’esmentat campionat, es va procedir a l’entrega dels trofeus de la Lliga, en la que Ferrán Rodrigo i María Gómez han aconseguit els títols de campions de la categoria infantil i  Guzmán Mezquita i Nieves Encinas, s’han proclamat campió i subcampiona de la categoria aleví, respectivament. Per la seua banda, María Miralles i Arantxa Cumplido són les actuals campiona i subcampiona, respectivament, de la categoria benjamí, mentres que Raúl Miralles ostenta el títol de subcampió cadet i David de Miguel el de campió veterans.

Durant la cerimònia oficial, la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat Valenciana va procedir a fer entrega a l’arquera del club local, Nerea López, del reconeixement públic com a millor arquera de l’any 2015, un guardó que plena d’orgull a un club que aposta fort per la seua jove escola i que compta entre els seus esportistes amb campions nacionals i internacionals.

 

Deixa el teu comentari