Nit complicada a Cullera a causa de les pluges que deixa algunes restes de despreniments

Nit complicada a Cullera a causa de les fortes pluges. I és que s’han registrat ja més de 180 litres per metre quadrat. Per aquest motiu, el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha establit el nivell taronja en tota la província de València i la situació de risc 1 en la comarca de la Ribera Baixa.

Alguns dels carrers del municipi han despertat aquest matí amb restes de despreniments de la muntanya. Com a conseqüència, l’ajuntament de la localitat ha activat un dispositiu de neteja i retirada de fang i pedres. Els serveis municipals han estat treballant per a poder restablir la normalitat el més prompte possible en aquells carrers on el temporal ha deixat marca amb l’arrossegament de pedres de la muntanya. 

Un dels carrers més afectats pels despreniments ha sigut el carrer València, en el que s’ha hagut de sol·licitar la mobilització d’una màquina retromixta, un camió i cinc treballadors.

A més, els efectius del Consorci Provincial de Bombers de València i la Policia Local del municipi han hagut d’intervindre en dos vivendes afectades per les pluges torrencials i han hagut de desallotjar a dos famílies, concretament a un total de 10 persones.

De moment, s’ha tallat el trànsit en la CV-503 entre el Mareny de Sant Llorenç i el Mareny Blau. Però és possible que s’hagen de prendre més accions en les pròximes hores si la situació no s’estabilitza.

Deixa el teu comentari