‘Nits amb la Cultura’ d’Almussafes proposa una vetlada de música en directe per a aquest divendres

La Cafeteria del Centre Cultural de la localitat acollirà a partir de les 21.30 hores un recital que combinarà el gipsy jazz amb la cançó mediterrània

Almussafes, a 30 de gener de 2018. Aquest divendres 2 de febrer, a partir de les 22.30 hores, Nacho Belda i Gipsy Trio oferan un recital en la Cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes emmarcat en el programa ‘Nits amb la Cultura’, iniciativa que periòdicament es planteja a la ciutadania des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes perquè els almussafenys gaudisquen de les millors actuacions relacionades amb les arts escèniques de manera gratuïta. La formació interpretarà amb un aire fresc, divertit i genuí, un repertori amb temes jazz manouche, boleros i balades. Una hora abans, a les 21.30 hores, començarà el sopar, per a la qual és necessari inscriure’s prèviament en el mateix establiment.

El programa ‘Nits amb la cultura’, que periòdicament ofereix a la ciutadania almussafenya des de fa un parell d’anys una proposta diferent per a les vetlades dels divendres, reprén la seua activitat amb l’arribada del nou any. Pensades per a un públic ampli i amb iniciatives que abasten les més diverses facetes de les arts escèniques, “el projecte continua amb la seua consolidació gràcies al bon acolliment que està tenint per part dels amants de la cultura, que són molts en la nostra localitat”, destaca la regidora delegada de l’àrea de Cultura, Teresa Iborra.

La pròxima cita amb aquest programa serà aquest divendres 2 de febrer, dia en el qual els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’un concert acústic en el qual Nacho Belda i Gipsy Trio, grup integrat per Nacho Belda (guitarra), Jorge Riera (guitarra), Óscar Cuchillo (contrabaix) i Javier Feltrer (clarinet), oferiran un recital amb cançons jazz manouche, bolero i balades “amb un aire fresc, divertit i genuí”, asseguren.

Els seus creadors defineixen la proposta com a innovadora i amb l’habilitat d’aconseguir un ambient entre l’estil gypsy swing més pur i les cançons mediterrànies, una mescla amb la qual esperen captar l’atenció del públic.

La vetlada s’iniciarà a les 21.30 hores amb un sopar per a la qual és necessari inscriure’s amb antelació en la Cafeteria del Centre Cultural i en el cost del qual, establit en 3 euros, s’inclou la beguda i les amanides. Els assistents hauran de portar el menjar o reservar-lo en el mateix establiment. Des de la Regidoria de Cultura recomanen inscriure’s amb temps, atès que l’aforament és limitat, i recorden que l’accés és lliure i gratuït únicament a l’actuació posterior, que començarà a les 22.30 hores.

“Anime a la ciutadania a acostar-se el divendres fins al Centre Cultural per a gaudir d’aquest recital, perquè no tots els dies tenim l’oportunitat de comptar amb músics de primer nivell que interpreten els seus temes a escassos metres del públic, amb tot el que açò suposa a nivell emocional”, destaca Iborra.

Deixa el teu comentari