Noèlia Navarro i Carlos Ibáñez triomfen en l’Autonòmic d’Escalada de Velocitat de Paiporta

El rocòdrom municipal de Paiporta va acollir el Campionat Autonòmic d’Escalada de Velocitat, organitzat pel Club d’Espeleologia L’Horta, la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), i el Servei Municipal d’Esports (SME). Noèlia Navarro i Carlos Ibáñez varen triomfar en categoria absoluta.

En aquesta categoria, quedaren en segon lloc Estebena González i Leyre Navarro. Quant a les categories inferiors, Lucía Sempere i Hugo Ponce guanyaren la sub-16, per davant de Raúl Escribano i Candela Sepúlveda. En sub-12 s’imposaren Ana Martínez i Hugo Glories, i en sub-9, Emely Castellano i Carles Ortega foren els més ràpids.

El matí es va desenvolupar amb bon ambient de públic i esperit de companyonia entre les 40 escaladores i escaladors inscrits, arribats de tots els punts de la geografia valenciana. Varen assistir a l’esdeveniment i entregaren medalles l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, així com altres membres de la corporació municipal, que varen donar suport a l’esdeveniment amb la seua presència.

Deixa el teu comentari