Nomenament dels Clavaris Majors d’Alzira per a la Setmana Santa de 2020

Antonio Soler i Elena Martínez han sigut nomenats oficialment com a Clavaris Majors de la Setmana Santa d’Alzira de 2020. L’acte va tindre lloc dissabte passat,17 de gener, en el local de la Real Confraria de la Verge dels Dolores.

Elena i Antonio van estar envoltats en tot moment pels seus familiars i amics en un acte molt emotiu. També els van acompanyar els seus predecessors en el càrrec, Ignacio Ríos i Rosana Peris; el president de la Junta de Germanors i Confraries de Setmana Santa d’Alzira, Vicent Fábregues; el Consiliario de la JHHCC, Sr. Vicente Blasco; l’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez, regidors de la Corporació, i representants de les diferents Confraries i Germanors alzireñas.

Els nous Clavaris Majors s’han mostrat molt il·lusionats per l’oportunitat de poder ostentar aquest càrrec i ser els màxims representants del món confrare durant la setmana vinent Santa, una festa que viuen molt intensament des de la seua Confraria.

En l’acte de nomenament, els Clavaris Majors de 2019 van imposar les medalles, consistents en dues creus amb cordó de plata, als màxims representants de la Setmana Santa alcireña per a 2020.

Deixa el teu comentari