Nou parc infantil al Passeig de l’Estació de Sueca

L’Ajuntament de Sueca ha anunciat la pròxima renovació del parc infantil del Passeig de l’Estació, una de les instal·lacions de joc i oci que registra una major afluència i ús en la ciutat per la seua localització, enmig de l’emblemàtic conjunt arbori monumental, i per la proximitat també a un centre educatiu. Amb motiu dels treballs de remodelació, el parc romandrà tancat des del pròxim dilluns, 18 de febrer, i al llarg de les tres pròximes setmanes.

L’actuació consistirà en la reparació de la superfície i la substitució de la lloseta de cautxú del paviment de seguretat i la posterior instal·lació del nou muntatge que estarà inspirat en la vida a la selva. El nou espai recreatiu comptarà amb un engrunsador per a xiquets i nadons, un balancí de quatre places, un tobogan gran, dos molls gronxadors i altres jocs ancorats al terra. El muntatge constarà de tres complexos temàtics diferents al voltant de les figures d’un goril·la, un tren miner i un bosc.

La regidora titular del departament de Parcs i Jardins, Pilar Moncho, ha explicat que el consistori guardarà tots els elements del muntatge actual que es troben en bon estat de conservació per al seu reaprofitament, per ampliar o completar altres instal·lacions o substituir elements que tinguen un deteriorament considerat. “L’Ajuntament de Sueca s’esforça per mantenir els parcs en condicions òptimes perquè les xiquetes i xiquets els gaudeixen, que siguen atractius per a ells, còmodes i, sobretot, segurs. Som conscients que l’actuació en estes infraestructures ha de ser contínua, perquè són espais que s’utilitzen a diari per molta gent” ha remarcat Moncho.

L’actuació de reforma d’este parc de més de 308 m2, està pressupostada amb 48.266,90€ que es finançaran íntegrament amb fons municipals.

Renovació de parcs infantils a través de la participació ciutadana

La renovació d’este parc precedirà a altres dos actuacions, que van ser prioritzades per les veïnes i veïns en el darrer procés de participació ciutadana. Així, el consistori ha avançat que pròximament s’emprendran també els treballs de renovació dels parcs dels Jardins del Sequial i la placeta del Convent, en ser efectiu el pressupost municipal de 2019, que es va aprovar el passat mes de gener en sessió extraordinària.

Adjuntem nota i fotos del muntatge actual, així com imatges de la maqueta del nou disseny del parc.
Gràcies per la difusió.

Deixa el teu comentari