Nous tallers gratuïts en l’Espai Jove d’Alfafar

Els tallers per a millorar les habilitats socials i professionals estan dirigits a joves de 14 i 30 anys, i el de tècniques d’estudi a alumnes de Primària i Secundària.

L’Espai Jove ofereix, a més, una aula d’estudi en companyia durant el període d’exàmens de gener amb horari ininterromput de nou a una de la matinada.

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar inicia el nou any amb una àmplia oferta de tallers i activitats gratuïtes en l’Espai Jove d’Alfafar dirigida a joves del municipi de 14 i 30 anys. Els cursos de caràcter gratuït inicien les seues sessions durant el mes de gener i s’estendran fins al mes d’abril.

Entre els cursos i tallers oferits s’inclouen aquells orientats a millorar les habilitats personals, socials i laborals dels joves, a oferir tècniques de dinamització de grup i de treball en equip, així com saber emprar tècniques d’estudi per a incrementar el rendiment acadèmic.

Els joves de 16 i 30 anys interessats a rebre orientació laboral podran inscriure’s fins al dia de hui, 8 de gener. Mentrestant, la inscripció per als tallers de dinamització de grup i de millora de les habilitats per a la vida (personals, de comunicació i per al treball en equip), dirigits a joves de 14 i 30 anys, es podran realitzar fins a l’11 i 28 de gener, respectivament.

Per part seua, estudiants de 5é i 6a d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria que necessiten millorar el seu rendiment acadèmic podran inscriure’s fins al 14 de gener en el taller per a aprendre tècniques d’estudi vàlides per a augmentar la concentració i estudiar amb una major eficàcia.

A més dels diferents tallers, l’Espai Jove ha posat a la disposició dels estudiants del municipi una aula d’estudi per al període d’exàmens que estarà oberta fins al 31 de gener amb un horari ininterromput de 9 a 1 de la matinada, de dilluns a dijous.

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar s’anima a participar a tots aquells joves del municipi que desitgen millorar les seues competències personals i professionals, així com a gaudir de la resta d’activitats d’oci alternatiu i saludable que organitza l’Espai al llarg de l’any. Per a ampliar informació de qualsevol de les activitats i formalitzar les inscripcions s’ha d’acudir a l’Espai Jove d’Alfafar situat en la Plaça Sequer Nelot.

Deixa el teu comentari