Nova convocatòria per als Premis Literaris de Torrent

El Premi Narrativa Juvenil i Premi de Poesia tenen una dotació econòmica de 12.000€ i 3.000€, respectivament.

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià que és el departament encarregat de gestionar-los i organitzar-los, ha aprovat la convocatòria d’enguany dels Premis Literaris Ciutat de Torrent. Premis que es crearen en el 1998 amb motiu del 750 aniversari de la carta de poblament de la ciutat i que es van consolidant any rere any.

Així enguany s’ha aprovat l’acord de convocar el XVII Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent amb una dotació econòmica per a l’obra guanyadora de 12.000 euros i un premi per a la finalista de 1.800 euros. Al mateix temps, també es convoca el X Premi de Poesia Ciutat de Torrent, que atorgarà al guanyador amb 3.000 euros.

Una aposta per fomentar la literatura i creativitat en valencià així com normalitzar la nostra llengua en tots els àmbits.

Ja saben, per a poder participar en aquesta edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent hauran de presentar els originals fins al 20 de setembre tant en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià com en l’editorial Tabarca.

Deixa el teu comentari