Nova posada a punt de l’Escola d’Adults de Carlet amb una millora del sistema elèctric i de calefacció de l’edifici

Continuen les millores a les instal·lacions de l’Escola d’Adults de Carlet. A hores d’ara els serveis de formació d’adults s’han traslladat parcialment a l’edifici Lluís Vives.

L’escola d’adults està ubicada des del 2014 en les instal·lacions de l’antic col·legi Bosch Marín. Les obres que s’estan fent ara consistixen en la substitució de la instal·lació elèctrica i il·luminació de l’edifici, així com la substitució de la calefacció i les portes de les aules. A més, s’aprofitarà esta inversió per a fer xicotetes reparacions, manteniment del sostre afectat per goteres i col·locació de talla a les aules. Es tracta d’una inversió de 75.000 euros dins del Pla de millora d’espais educatius de la Diputació de València.

Amb esta inversió es finalitzarà la posada a punt d’este edifici, que cada dos anys rep una subvenció destinada a millorar-lo. L’any 2016 es va fer una reforma interior per adaptar l’ús de les aules i renovar els serveis, ara fa dos anys es van substituir les finestres de l’edifici per a millorar-ne l’habitabilitat. I ara amb estes obres es completen les reformes. «L’escola d’adults és un servei molt important per a la ciutadania carletina i es mereix que les seues instal·lacions estiguen a l’altura. En estos últims anys no hem parat d’invertir per tal de posar a punt estes instal·lacions» -explica la regidora d’Educació, Carla Cebrián.

Deixa el teu comentari