Nova vorera en el final de l’Avinguda al Vedat

Esta actuació, que dóna continuïtat al tram existent al costat del pavelló municipal, millora la mobilitat i la seguretat de la zona

L’Ajuntament de Torrent està construint una nova vorera en el tram final de l’Avinguda al Vedat, en el costat de sentit de baixada dels vehicles procedents del Vedat. Aquesta actuació dóna així continuïtat a la vorera ja existent al costat del pavelló municipal, “un punt inaccessible fins ara per al vianant, millorant així la mobilitat de la zona i la seua seguretat”, assenyala la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Aquests treballs se sumen als duts a terme recentment en el carrer Picanya, que consisteixen en la instal·lació d’arbrat i d’ampliació de voreres, que renovaran l’aspecte d’aquesta entrada de la ciutat i milloraran la mobilitat i l’accessibilitat.

Aquestes obres estan incloses en el contracte de manteniment d’obres públiques –que té un pressupost total de 700.000 €- engegat per l’actual equip de govern i destinat a cobrir actuacions com a reparacions d’asfaltat, voreres, reposició de mobiliari urbà i de tapes d’embornal i, principalment, millores d’accessibilitat.

Deixa el teu comentari