Obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a formar part de la borsa d’ocupació d’auxiliar d’ajuda a domicili de Cemef

En el Portal de Transparència de l’Ajuntament de Burjassot, http://transparencia.burjassot.org/ i en la web de Cemef, www.cemef.com, es poden consultar ja les bases per a formar part de la Borsa d’Ocupació d’auxiliar d’ajuda a domicili (SAD).

Les persones interessades a formar part de la citada bossa, tenen deu dies hàbils, des de demà 8 de setembre i fins al dilluns 21 de setembre, per a presentar les seues sol·licituds. Aquestes sol·licituds han de presentar-se, per correu electrònic, a gestiorrhh@cemef.com, adjuntant la documentació requerida en les bases en format pdf, preferiblement en un sol document, i indicant en l’assumpte del correu “SAD (Ref. CEMEF02/20)”. També pot entregar-se per correu certificat, dirigit a *Gestió RH Cemef, SLU-MP, amb la referència “SAD (Ref. *Cemef02/20)”.

En el cas de no poder presentar les sol·licituds i la documentació ni per correu electrònic ni per correu certificat, es podrà realitzar de manera presencial prèvia petició de cita telefònica, telefonant al 96 316 02 50, per a lliurament de la documentació, sempre dins del termini establit en les bases i en horari, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores per Registre d’Entrada en Cemef, en la c/ Verge dels Desemparats, 26.

En les bases s’estipulen els requisits que han de complir els interessats i les interessades a formar part de la Borsa d’Ocupació, les funcions a desenvolupar en el lloc, la titulació requerida i la documentació que cal aportar per a formar part del procés de selecció. Les proves de valoració consistiran en una valoració curricular i de l’experiència dels candidats i les candidates i una entrevista personal.

“Creem una nova borsa de treball, des de l’empresa pública CEMEF, per a, d’una banda, donar un millor servei d’atenció a la nostra ciutadania que més el necessita ja que des del SAD es proporciona ajuda a usuaris amb problemes de mobilitat, se’ls acompanya en el seu dia a dia o se’ls realitza la compra, entre moltes altres més funcions dels tècnics que componen el servei. I, a més, seguim amb el nostre objectiu de crear llocs de treball en el municipi, prioritat absoluta en la nostra gestió”, tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Deixa el teu comentari