“Obert per obres” convida als ciutadans a visitar el Palau de Casassús d’Alzira a partir del 15 d’octubre.

Des de les regidories de Patrimoni i Gestió Urbanística d’Alzira s’ha posat en marxa una campanya anomenada “obert per obres”.
Els ciutadans d’Alzira ja poden visitar el Palau Casassús en “Obert per obres”

Des de les regidories de Patrimoni i Gestió Urbanística d’Alzira s’ha posat en marxa una campanya anomenada “obert per obres” per tal de mostrar a la ciutadania les obres de restauració que s’han realitzat, fins al moment, en el Palau de Casassús i que ja es poden visitar.

Amb una inversió de 450.000 € s’han efectuat diferents actuacions com el reforç dels murs de la façana, la consolidació dels arcs muraris que van apareixent a l’edifici, el reforç del tercer forjat, la reestructuració de l’escala del pati i el sanejament dels murs de l’edifici, principalment.

El Palau de Casasús d’Alzira és un edifici altament protegit com a Bé de Rellevància Local i amb un escut nobiliari, ubicat a la seua façana, declarat Bé d’Interés Cultural. Un palau situat a la plaça que, a hores d’ara, porta el seu mateix nom a real de la família que al seu moment va viure allí, i que fou construït entre els segles XV i XVI.

Va ser durant les obres de restauració quan es va constatar la importància patrimonial d’esta edificació per les troballes arqueològiques com, per exemple, la magnífica dovella reutilitzada al palau gòtic com a portal d’un paviment que ens retorna a un possible edifici àrab.

Deixa el teu comentari