Oberta la pista multideportiva de la Pl. Corts Valencianes d’Alfafar

La pista multideportiva, que està operativa des de principis de setmana, dóna resposta a una demanda veïnal del Barri de Sant Jordi de la localitat.

L’Ajuntament d’Alfafar va emprendre a l’octubre mesures legals contra l’empresa que va rebre l’adjudicació de l’obra pels retards en la instal·lació de la pista.

La nova pista multideportiva situada en la Plaça Corts Valencianes del Barri de Sant Jordi està oberta des de principis de setmana després de garantir-se el compliment de les característiques i condicions en matèria de seguretat acordades en el contracte.

Amb la pista multideportiva ja operativa, l’Ajuntament d’Alfafar dóna resposta a una demanda de la comunitat de veïnes i veïns del Barri de Sant Jordi que les i els més xicotets pogueren disposar d’un espai on practicar esports de pilota reglamentària sense haver de desplaçar-se del barri i sense posar en risc a la resta d’usuaris e usuàries de la plaça.

El mes d’octubre, l’Ajuntament va prendre mesures legals contra l’empresa que havia obtingut la licitació de l’obra, i que al seu torn havia contractat la fonamentació i la compra de la pista a terceres empreses, provocant l’incompliment dels terminis previstos per a la seua instal·lació.

Des de llavors, l’Ajuntament d’Alfafar ha fet tot el que ha estat al seu abast per a aconseguir que tota la ciutadania del Barri de Sant Jordi puga gaudir del nou espai multideportivo amb la mínima demora possible però sempre anteposant i vetlant pel compliment de les garanties en matèria de seguretat i qualitat.

Deixa el teu comentari