Obertes les instal·lacions esportives municipals d’Alzira on este cap de setmana es realitzaran les activitats previstes

La Regidoria d’Esports es va veure ahir forçada al tancament de les instal·lacions esportives municipals davant les intenses pluges i el nivell d’alarma roig al que vam aplegar.

Desactivada l’alarma per a la jornada de hui, este matí els tècnics del Departament d’Esports han procedit a la revisió de totes les instal·lacions  per tal d’avaluar-les. S’ha determinat l’obertura de les instal·lacions amb l’única excepció de la Piscina Coberta, ja que els humidificadors del recinte presenten un problema tècnic, per la qual cosa no es possible la seua obertura.

«Esta vesprada es reprenen les activitats esportives, així com les activitats previstes per al cap de setmana que van a realitzar-se amb total normalitat», ha manifestat Fernando Pascual, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira.

Cal recordar una vegada més que a l’hora d’utilitzar les instal·lacions esportives municipals hem d’acatar les mesures sanitàries establer-tes, ja que no deguem oblidar que seguim fent front a la pandèmia de la Covid-19.             

Deixa el teu comentari