Oltra: ‘Estem d’enhorabona perquè s’ha arribat a un acord perquè els valencians i valencianes tinguen l’any que ve el millor pressupost’

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha manifestat que el Consell està d’enhorabona després d’arribar a un acord perquè els valencians i valencianes “tinguen l’any que ve el millor pressupost”.

Oltra ha realitzat aquestes declaracions durant la roda de premsa posterior a la Ple extraordinari del Consell celebrat hui, en el qual s’ha aprovat Projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per a l’any 2022 i el Projecte de Llei de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat. 

En aquest sentit, ha incidit en què l’eix principal del Consell és el benestar social, afavorit aquells àmbits que afecten directament a la ciutadania, a més de ressaltar la complexitat dels pressupostos, que, com diu la vicepresidenta, pretenen reactivar la economia després de la pandèmia. 

Oltra ha ressaltat que el projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per a 2022 incorpora novament la reivindicació de 1.336 milions d’euros, una partida que, segons ha expressat, “continuarem incorporant fins que tinguem un sistema de finançament just”.

En aquest sentit, ha recordat que la Comunitat Valenciana necessita “més que mai un nou model de finançament que sostinga de la millor manera possible la prestació dels serveis públics i les polítiques de recuperació i, per tant, demanem una vegada més, al govern d’Espanya eixe finançament”.

Deixa el teu comentari