Oltra: ‘Les persones trans són el col·lectiu més vulnerable de la població LGTBI

Oltra: ‘Les persones trans són el col·lectiu més vulnerable de la població LGTBI i els qui més recursos necessiten per a arribar a la igualtat efectiva’

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assenyalat que les persones trans són el col·lectiu més vulnerable de la població LGTBI i els qui més recursos necessiten per a arribar a la igualtat efectiva, tal com demostren les dades d’atencions a persones trans en els diferents serveis i actuacions destinats a aquest col·lectiu.

La vicepresidenta ha presentat un balanç sobre l’aplicació de la Llei integral del reconeixement del dret a la identitat i a l’expressió de gènere en la Comunitat Valenciana, coneguda com la Llei Trans, des de la seua aprovació per les Corts al març de 2017.

La vicepresidenta ha destacat algunes de les propostes que s’han elaborat per a continuar avançant en el compliment de la Llei Trans i en la igualtat del col·lectiu.

Esta llei és una norma generadora de drets que ha canviat la vida de moltes persones que han patit, i continuen patint, una forta discriminació en tots els àmbits de la vida”.

Deixa el teu comentari