Oltra presenta a Alzira les accions del Consell contra la violència masclista

Alzira treballa en la creació d’un consell de la dona per seguir construint una visió de ciutat més igualitària.

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques inclusives, Mónica Oltra, ha presentat a Alzira les accions del Consell per lluitar contra la violència masclista.

Una presentació en la qual va participar la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira, Marina Mir.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, avançava la creació d’un consell de la dona per tal de seguir construint una visió de ciutat més igualitària.

Per la seua banda, la consellera va destacar diverses mesures que el Consell va a posar en marxa. Entre elles, un servei ambulatori d’atenció a dones víctimes de la violència masclista en zones d’interior de la Comunitat, amb equips itinerants. Un nou servei per al qual s’invertiran prop de 4 milions d’euros en 2019.

Oltra va informar, a més, de què l’últim observatori contra la violència domèstica i de gènere constata una pujada de les denúncies presentades per familiars en els òrgans judicials, un 53 per cent en l’àmbit nacional i un 110% en la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la vicepresidenta va informar de la campanya del Consell amb motiu de la celebració del pròxim diumenge dia 25 del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que manté el lema ‘Assenyala el masclisme’.

Deixa el teu comentari