Outlet en tenda: la reinvenció d’una campanya que busca fomentar el comerç de proximitat a Algemesí

Baix el titol ‘Outlet en tenda’, esta campanya pretén reinventar la campanya outlet que es celebra cada any en aquest municipi, amb l’establiment de fórmules novedoses d’impuls de la economía local, sempre respectant les normes sanitàries establides per fer front a la pandèmia.

Enguany ha canviat de format i localització, passant de celebrar-se a la Plaça Major a fer-ho a les pròpies tendes i locals participants. 

A aquesta iniciativa s’han sumat fins 30 comerços que durant aquestos dies oferiran productes de alta qualitat a preus reduïts, amb l’objectiu de donar eixida als seus respectius stocks

La regidora no ha estalviat en elogis per les dos associacions col·laboradores Empal i ACSA, que faciliten molt la tasca de l’àrea a l’hora de concentrar i activar la xarxa empresarial de petit comerç.

Sense dubtes, una iniciativa molt en sintonia en el repte de recuperació del comerç local i sosteniment al microempresariat que des de diversos sectors de la societat valenciana s’ha emprés en els últims anys. Una acció conjunta que tracta de llançar un missatge clar al petit empresari: no estas sol davant de les dificultats del teu dia a dia.

Deixa el teu comentari