Paiporta elimina per fi el punt més negre del seu municipi

El president de la Generalitat ha participat en el consell d’administració de Parc Sagunt en el qual s’ha aprovat el canvi de denominació a Espais Econòmics Empresarials SL. Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat exportarà el model de gestió de Parc Sagunt a la resta de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de facilitar la transformació de sòl industrial i logístic, i d’aquesta manera atraure inversió i crear ocupació.

El president ha destacat que actualment constitueix un referent industrial i logístic en el conjunt del territori espanyol per la seua ubicació estratègica, per les seues dotacions i pels seus serveis, i un exemple de col·laboració entre administracions públiques i amb el teixit empresarial.

El president ha valorat l’aposta per agilitar al màxim la tramitació administrativa, així com per la sostenibilitat i per compatibilitzar el creixement econòmic i la transició ecològica. 

El cap del Consell s’ha referit a l’èxit de desenvolupament de Parc Sagunt I, que actualment ha venut el 95% de les seues parcel·les, generant una inversió privada de més de 1.000 milions d’euros.

Tot este projecte permetrà disposar de sòl industrial abundant i de qualitat per a l’establiment de noves empreses. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.