Paiporta fa un homenatge al contacontes Llorenç Giménez amb la presentació del llibre ‘Conte contat…’

La Biblioteca Pública María Moliner Ruíz de Paiporta ha acollit la presentació del llibre ‘Conte, contat… Històries en homenatge a Llorenç Giménez’. Es tracta d’un compendi de contes i històries que fan homenatge a aquest contacontes tan lligat al panorama cultural paiportí, per recordar-lo i mantenir-lo viu en la nostra memòria col·lectiva.

Fins a un total de 44 autors i autores s’han sumat a aquest projecte, entre escriptors i il·lustradors, que donen com a resultat final 21 relats il·lustrats  que mostren l’estima i l’afecte que el món del llibre i la cultura sentia per Llorenç.

L’acte ha comptat amb la presència de l’editora Núria Sendra, l’escriptora Teresa Broseta, els escriptors i mestres Albert Dasí i Miquel Puig Cuadau i els il·lustradors i exalumnes de Llorenç Pau Beltran, Paula Peña i Manel Sanz. Totes i tots han participat i col·laborat en aquest llibre homenatge que, a més, destinarà els beneficis del que es recapte a  l’Asociación Carena d’ajuda a malalts de malalties greus.

Deixa el teu comentari