Panattoni presenta un megaprojecte industrial per Alzira: un parc logístic de 31.000 m² al polígon El Pla

El promotor immobiliari logístic-industrial Panattoni, líder del mercat europeu, ha anunciat l’adquisició d’una parcel·la de 50.000 m² a Alzira per al desenvolupament de Panattoni Park València II, el seu segon projecte a la Comunitat Valenciana. 

Es tracta d’un parc logístic que comptarà amb una nau de 30.000 m² que estarà construida al primer trimestre de 2023, segons preveu la multinacional que ha triat la Ribera Alta com a ubicació estratégica, com a part del futur corredor mediterrani. La parcel·la disposarà de molt bons accessos a l’AP7 i l’A7. 

L’edifici ajudarà a satisfer la demanda d’espais logístics en la zona, a on, segons els últims informes de mercat, no existeix cap disponibilitat de naus logístiques modernes amb molls de càrrega i que complisquen amb els actuals estàndards de certificacions energètiques actuals.

Sense dubtes Panattoni Park València II és un projecte ambiciós, modernitzador i molt necessari des de el punt de vista econòmic, que ajudarà a portar la industria valenciana del segle XXI a un altre nivell. 

Deixa el teu comentari