Paqui Jiménez García guanya el sorteig “Suma’t a l’euro rosa del Mercat” organitzat amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Les donacions d’aquest sorteig solidari organitzat per l’Associació de Venedores i Venedors del Mercat Municipal amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

La veïna d’Alaquàs Paqui Jiménez García ha sigut la guanyadora del sorteig “Suma’t a l’euro rosa del Mercat” organitzat per l’Associació de Venedores i Venedors del Mercat Municipal d’Alaquàs amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs. Els diners recaptats es destinaran a la lluita contra el càncer de mama i per això es donaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El sorteig s’ha realitzat hui dimarts 3 de novembre al Mercat Municipal. En l’acte han estat presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la regidora de Comerç, Sandra Conde, les persones representants de l’Associació de Venedores de Venedors del Mercat i algunes membres de l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidores Tyrius d’Alaquàs, representació a Alaquàs de l’Associació Espanyola contra el Càncer. En l’acte, la guanyadora del sorteig ha arreplegat el seu premi consistent en una cistella de productes d’alta qualitat del Mercat.

Es tracta d’una campanya solidària organitzada per tal de sensibilitzar i conscienciar la població sobre la importància de col·laborar amb aquest tipus d’iniciatives i premiar la confiança de les i els clients del Mercat Municipal.

Deixa el teu comentari