Participant en la campanya solidària “LLARGA VIDA ALS JOGUETS” del Consorci Ribera i Valldigna es reben ECOPUNTS

Si vols donar-li una nova vida als joguets que ja no utilitzes, ser solidari i a més traure un benefici ara ho pots aconseguir.


El Consorci Ribera i Valldigna, ha posat en marxa de nou la seua campanya de conscienciació solidària LLARGA VIDA ALS JOGUETS, que pretén donar un nou ús als joguets que estan en bon estat per a repartir-los entre famílies necessitades de la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Valldigna.

A través de la seua xarxa d’Ecoparcs i Ecomóviles, la ciutadania del Consorci,  pot acudir al seu ecoparc de referència a deixar els joguets perquè siguen reutilitzats. Fent aquest gest solidari  els ciutadans aconsegueixen ECOPUNTS que els serviran per a baixar la seua taxa de tractament de residus.

Després que el personal del Consorci realitze una neteja, desinfecció i posada a punt d’aquests  joguets es repartiran entre diverses associacions i entitats socials de la zona perquè cap xiquet es quede sense joguets aquest Nadal.La campanya LLARGA VIDA ALS JOGUETS està oberta a qualsevol Ajuntament o col·lectiu que necessite joguets en bon estat per als més necessitats dels seus municipis. Per a participar en la campanya, només cal remetre un mail amb les dades de l’entitat que vulga participar a educacio@conriv.es

Deixa el teu comentari