Paterna i Jove Espanyol signen taules (1-1)

El Paterna i el Jove Espanyol varen empatar en un partit que tingué 3 penals. El conjunt local s’avançà en el minut 20 per mitjà de Civera. En la segona part, l’equip visitant va igualar el partit després d’una jugada amb dos penals.

El Paterna va empatar en el primer partit de 2019 davant el Jove Espanyol. Els locals s’avançaren en el marcador quan s’havien consumit 20 minuts de partit per mitjà de Civera, després d’una treta de falta.

Amb l’1 a 0 en el marcador, va concloure el primer temps.

Ja en la segona meitat, vora al minut 75, el Jove Espanyol posava les taules des dels 11 metres d’una manera no massa habitual: després de dos penals consecutius i l’expulsió del porter.

Primer: penal, groga per al porter i una parada poc efectiva. Porter i jugador lluiten la possessió i l’àrbitre tornava a assenyalar penal. Una altra groga per al porter, que suposava l’expulsió, i esta vegada sí, gol. Era l’empat a 1.

Tot i amb un jugador menys, el Paterna va gaudir d’ocasions per a endur-se la victòria.

El tècnic del Paterna es trobava descontent, ja que assegurava que el seu equip mereixia la victòria, tant per ocasions, com per joc.

Amb quinze minuts encara per consumir-se fou quan es produïen els dos penals consecutius. El segon d’ells no massa encertat segons l’entrenador del Paterna.

El Paterna es queda amb 15 punts en la penúltima plaça. Els de Luis Navarro tornaran a jugar a casa aquest cap de setmana davant el Roda.

 

Deixa el teu comentari